Pasta kip pesto

Pasta kip pesto
Pasta groene pesto

Pasta Kip Pesto

Dennis
Pasta met kip, pesto en pijnboompitten
Bereidingstijd 20 minuten
Porties 4 personen

Ingrediënten
  

  • olijfolie
  • 400 gram kipfilet
  • 400 gram penne pasta
  • 1 bakje cherry tomaatjes
  • 200 gram crème fraîche
  • 2 teentjes knoflook
  • 2 uien groot
  • 1 pot groene pesto
  • pijnboompitten

Instructies
 

  • Bak de kipfilet in olijfolie op hoog vuur bruin.
  • Voeg gesneden ui toe en bak ze kort mee.
  • Voeg 2 geperste tenen knoflook toe en bak ze kort mee.
  • Voeg de gekookte penne, groene pesto en kooksroom toe.
  • Roer alles door elkaar heen. Voeg de gesneden tomaatjes en pijnboompitjes toe en laat het nog een minuutje op laag vuur staan.
Trefwoord kip, pasta, pesto


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept